eMARKETING

Er zijn vele vormen van eMarketing: blogs, e-mails, banners, pay-per-click campagnes, search engine marketing, etc … een belangrijk voordeel van deze digitale vormen van marketing t.o.v. van hun offline tegenhangers is dat het ons de mogelijkheid geeft de advertenties met precisie te richten en te volgen.

Online Advertising
Vandaag de dag verwachten de meeste bezoekers advertenties op commerciële websites en adverteerders zien het potentieel van de verschillende online advertentie mogelijkheden. Advertenties hebben lang deel uitgemaakt van gedrukte publicaties, zoals tijdschriften en kranten, nu vervullen ze een zelfde rol in de online tijdschriften en publicaties.
WAPIT kan u helpen bij het ontwikkelen van unieke ideeën van uw online advertentie campagnes.

SEM ( Search Engine Marketing )
Search Engine Marketing of SEM is een hot topic op dit moment. En terecht! Indien goed uitgevoerd, kan SEM een bedrijf maken of breken. Online marketing behelst doorgaans twee soorten kernstrategieën: zoekmachine plaatsing (oftewel, Search Engine Optimization of SEO) en betaalde plaatsing (vaak aangeduidt als Pay Per Click of PPC). De vraag is meestal niet welke route te nemen, maar hoe u de juiste balans vindt tussen uw doel en de begroting, maar ook de risico’s en opbrengsten. Deze marketinginspanning kan complex zijn, maar uiterst effectief. WAPIT is gespecialiseerd in het creëren, implementeren, beheren en bijhouden van dit soort campagnes.

SEO ( Search Engine Optimization )
Er voor zorgen dat uw site en de inhoud ervan zoekmachine vriendelijk is, vormt een belangrijk onderdeel van uw marketing techniek. Wij zullen tijdens dit complex proces helpen met het optimaliseren van uw site, bijvoorbeeld door keyword analyse, valide CSS en XHTML. M.b.v. Google AdWords-campagnes, gaan we de positie van uw site verhogen en daardoor helpen uw bedrijf te laten groeien.

Email Marketing & CRM (Client Relationship Manager)
Wij zullen u helpen bij het ontwikkelen van een mailing lijst, een extreem krachtige e-mail marketing techniek, waarbij we e-mails zullen verzenden over uw producten en aanbod aan uw (potentiële) klanten.

Social Media
Overal om ons heen praat men en wisselt men ideeën en ervaringen uit, online, via de verschillende sociale media, zoals Facebook, Twitter, en vele anderen. Wij kunnen u helpen bij het maken van dit doeltreffende platform om uw bedrijf te promoten en om tegelijkertijd met uw trouwe en tevreden klantenkring te communiceren.

Marketing Analytics
Om inzicht te krijgen in uw marketing campagnes zullen wij de data verzamelen en onderzoeken. Wij zullen u vervolgens grondig adviseren over welk Analytics programma’s te gebruiken en welke veranderingen u kunt verrichten om uw marketing effectief in te richten.