WEBDESIGN

Professionele Web 2.0 Design

Het maken van een aantrekkelijk ontwerp voor uw website is een van de meest uitdagende onderdelen van het online marketing proces. Hiervoor heeft WAPIT een compleet ontwerppakket dat zowel flexibel en doeltreffend is en u helpt te bouwen aan een krachtig en duurzaam imago van uw bedrijf of merk.

Web Design
Een goede website is het hoogtepunt van een goed web design proces. Ook wij weten,elke klant en project is anders, zo ook ons web design proces, goed gedefinieerd en flexibel. Sommige projecten eisen meer stappen dan anderen. Heirbij is het ook zo dat het ene project meer stappen kan veroorloven dan de andere.

Wij stemmen onze web development proces af op de klant om de beste mix tussen waarde en resultaten te krijgen. Meer waar voor je geld!

Logo ontwerp en huisstijl design
Uw merk is uw identiteit. Het toont de wereld wie u bent, wat voor persoonlijkheid uw organisatie heeft en maakt de eerste indruk die geen tweede kans krijgt. Wij zullen u helpen bij het bepalen van de boodschap welke u wilt overbrengen via uw site om vervolgens een online identiteit te creëren voor uw bedrijf.

Print Design
Brochures ontwerpen, advertentie graphics, visitekaartjes ontwerpen en printenproduct ontwerpen, u noemt het en wij maken het voor u! Wij ontwerpen en maken hoge kwaliteit visitekaartjes, business flyers en brochures die effectief uw product aan de markt zullen presenteren en potentiële klanten aantrekt.

Mobile webdesign
Met de toenemende populariteit van widgets, is het uiterst belangrijk dat uw website wordt geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten. Daarvoor, kunnen we een website voor u ontwikkelen waar de interactie met de gebruiker tot een minimum beperkt is, maar de informatie is zo rijk mogelijk. Uw mobiele website kan zo worden geraadpleegd op de meest efficiënte en intuïtieve manier.

CMS (Content Management System)
Bij de implementatie van en Content Management Systeem wordt rekening gehouden met de specifieke doelstellingen van uw bedrijf. Er zal voor u een uniek CMS platform worden opgezet dat de controle en onderhoud mogelijk maakt van de website op het internet, zonder hulp van extra software.

eCommerce
Of je nu een nieuwe eCommerce website begint , of op zoek bent naar een eCommerce re-design, WAPIT’s doel is om de beste professionele eCommerce webdesign oplossingen te bieden tegen een betaalbare prijs. Wij kunnen de eCommerce website perfect aan uw bedrijf aanpassen.