MOBILE SOLUTIONS

De mobiele markt maakt een forse groei door. WAPIT heeft al een ruime ervaring in het leveren van mobiele websites, daarnaast hebben we verschillende mobiele marketing oplossingen geleverd in de vorm van SMS en Bluetooth. Met het grote marktaandeel van Android en iPhone gaat WAPIT mee met de smartphone technologieën door het leveren van mobiele applicaties.

ANDROID en iPHONE
De belangrijkste technologische innovaties op het mobiele vlak zijn iPhone en Android. Beide bieden een krachtige combinatie van computer-flexibiliteit, gelikte interfaces, geïntegreerde technologieën zoals GPS, accelerometer de camera en 2G/3G. Beide platformen bieden volop kansen voor de toekomst.

WAPIT maakt gebruik van de Android SDK van Google Android en Apple’s iPhone SDK evenals de GNU Toolchain voor de iPhone.

Mobile webdesign
Met de toenemende populariteit van widgets, is het uiterst belangrijk dat uw website wordt geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten. Daarvoor, kunnen we een website voor u ontwikkelen waar de interactie met de gebruiker tot een minimum beperkt is, maar de informatie is zo rijk mogelijk. Uw mobiele website kan zo worden geraadpleegd op de meest efficiënte en intuïtieve manier.

SMS
Steeds meer ondernemingen en marketingbranches storten zich op het communicatiemiddel SMS. Het grote voordeel van SMS is dat de klant of medewerker rechtstreeks op de mobiel benaderd wordt. Hierdoor heeft de verzender een lees garantie van vrijwel 100% en worden veel telefoonkosten bespaard.

Wilt u uw klantenbestand of personeel snel, goedkoop en effectief benaderen? WAPIT online SMS applicatie is uitermate geschikt voor het verzenden van SMS mailings naar individuele personen en grote groepen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om SMS berichten van tevoren in te plannen (denk hierbij aan verjaardagen, afspraak herinnering, belangrijke notificaties).

WAPIT levert in meer dan 150 landen over de hele wereld SMS-berichten af. Wij beschikken in meerdere landen over de mogelijkheid om SMS-berichten te ontvangen en te verwerken/naar u door te sturen d.m.v. een shortcode. Daarnaast kunt u bij WAPIT SMS notificaties bekijken. Met deze service kunt u zien of berichten goed zijn aangekomen. Alle SMS-berichten worden rechtstreeks via de providers afgeleverd; U bent verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Als business klant kunt u online real time statistieken en overzichten bekijken. U kunt hierdoor exact zien hoeveel SMS berichten u tot uw beschikking heeft en al uw verzonden berichten in een historie overzicht bekijken.

BLUETOOTH
WAPIT heeft haar eigen Bluetooth reclame oplossingen ontwikkeld, die voor duizend en één doeleinden kunnen worden ingezet. Hierdoor heeft u tevens het voordeel van scherpe tarieven, perfecte ondersteuning en mogelijkheden tot maatwerk.